Liekki (Minimega's Eternal Flame)

 

Liekki KoiraNetissä

 

 

Liekki (Minimega's Eternal Flame) on syntynyt vuonna 2010 ja se on oma kasvattini. Liekki jäi pentueen ainoaksi eloonjääneeksi pennuksi, sillä sen sisko kuoli kitalakihalkion seurauksena. Ainoana pentueen pentuna oleminen jätti jälkensä Liekkiin. Liekki ei muun muassa osaa leikkiä toisten koirien kanssa ja sen oma-aloitteisuus on pientä.    

Liekki on koiralaumamme persoin ruualle. Jos toteutamme namietsinnän, niin Liekki siivilöi maata vielä tarmokkaasti, kun muut koirat jo lopettavat. Seuraavana päivänä jos kuljemme ohi saman paikan läheltä, niin Liekki rynnistää heti samalle paikalle herkun toivossa.

Liekillä on laumamme koirista erityinen suhde Puuma-kissaan. Liekin ollessa pentu myös Puuma oli nuori ja niiden välille syntyi tällöin aivan oma erityislaatuinen suhde. Liekki on koirista ainoa, joka saa nuolla Puumaa antautumuksella ja jota Puuma puskee päällään.     

Liekin kanssa kävimme nuorempana näyttelyissä ja agilityssa. Liekki on osallistunut MH-kuvaukseen ja luonnetestiin. Liekki suoriutui molemmista testeistä hienosti ja pysyi toimintakykyisenä loppuun asti. Nykyisin Liekki lähinnä kotikoirailee.