Roihu (Minimega's Hope For The Future)

 

Roihu KoiraNetissä

 

Roihu (Minimega's Hope For The future) on oma kasvattini toisessa polvessa.

Roihu on Liekin tytär ja se on syntynyt vuonna 2016. 

Sanonta tytöstä polvi paranee pitää paikkansa Roihun kohdalla. Roihu on kultakimpale harrastuskoirana. Roihu on todella nopea oppimaan uusia asioita. Se on aktiivinen, oma-aloitteinen ja tarjoaa itse erilaisia suorituksia. Roihun työskentelyinto on loputon ja se kestää hyvin pitkiä ja vaikeitakin treenejä.

Roihu on luonteeltaan kova koira. Se ei hevin hätkähdä mistään ja palautuu nopeasti pelottavista asioista. Roihulla on vahva saalistus- ja paimennusvietti. Se palkkautuu hyvin leluilla, nameilla ja sosiaalisella palkalla.   

Roihun kanssa ehdimme aloittaa treenaamaan agilityn perusasioita ja esteet alkoivat olla jo aika hyvin hallussa, kunnes luustokuvauksessa Roihun lonkat todettiin D/D:ksi. Luovuimme agilitysta ja tällä haavaa keskitymme täysin tokoon. Roihu on saanut TK1 tittelin tokossa ja se sai KPSH:n vuoden 2018 tokolupaus palkinnon. 

Tulevaisuudessa Roihun kanssa aiomme treenata tokoa tavoitteena ihan tokon ylimmät luokat. Aiomme myös aloittaa rallytokoilun. Valitettavasti shetlanninlammaskoirakasvatukseni päättyy tällä haavaa Roihuun, sillä Roihu ei ole jalostuskelpoinen huonojen lonkkien vuoksi.